Recipes - Recipe Chocolate Caramel Cake
Cake Recipe - Cake Recip
Cake Recipe - Cake Recip
Material A:
* 460 grams sugar
* 100 grams of water
* 6 egg yolks btr
* 6 egg whites btr
* Fresh fruit
Material B:
* 140 gr flour
* 60 g cocoa powder
* 100 g melted butter
Ingredients Custard:
* 50 grams sugar
* 6 egg yolks btr
* 500 ml of liquid milk
How to cook:
* Heat up 300 grams sugar into caramel, pour the water, stirring until thick. Pour into a heat resistant bowl beroles butter.
* Custard: Mix all ingredients and stir until sugar dissolves, pour into the caramel, the teams into the oven until cooked.
* Cake: Beat 100 grams sugar and egg yolks until fluffy. Shake 60 grams sugar and egg whites until stiff, then pour into egg yolk mixture and stir well.
* Add ingredients B, mix well, pour the custard above.
* Bake for 20 minutes over the fire. Lift, then bake again under fire for 10 minutes.
* Garnish with fresh fruit pieces. Serve.
Resep Masakan - Resep Kue Coklat Karamel
Resep Kue - Resep KueResep Masakan - Resep Kue Coklat Karamel
Bahan A:
- 460 gr gula pasir
- 100 gr air
- 6 btr telur kuning
- 6 btr telur putih
- buah segar
- 140 gr tepung terigu
- 60 gr coklat bubuk
- 100 gr mentega dilelehkan
- 50 gr gula pasir
- 6 btr kuning telur
- 500 ml susu cair
- Panaskan 300 gr gula pasir hingga menjadi karamel, tuangi air, aduk hingga kental. Tuang ke dalam mangkuk tahan panas beroles mentega.
- Custard: campur semua bahan dan aduk hingga gula pasir larut, tuang ke dalam caramel, tim ke dalam oven hingga matang.
- Kue: kocok 100 gr gula pasir dan kuning telur hingga mengembang. Kocok 60 gr gula pasir dan putih telur hingga kaku, tuang ke dalam adonan kuning telur, aduk rata.
- Tambahkan bahan B, aduk rata, tuang keatas custard.
- Panggang dengan api atas selama 20 menit. Angkat, lalu panggang kembali dengan api bawah selama 10 menit.
- Hias dengan potongan buah segar. Sajikan.
Tidak ada komentar:
Posting Komentar